0
Evropske lige

Kad udari kralj na građane

Objavljeno: 18.09.12 u 08:38

Da je neko pre početka sezone rekao da će Real Madrid posle 4. kola španske Primere imati 4 osvojena boda i izgubiti dva meča i to od Hetafea i Sevilje svi bi vrištali od smeha i govorili da neko ko to može da kaže nema pojma o fudbalu i da je lud. Ali taj bi samo bio u pravu. Katastrofalan start kraljevskog kluba i startnih -8 u odnosu na Barselonu u Primeri upalili su sve moguće alarme.

 

Murinju nije jasno šta se dešava i zašto njegov tim igra očajno, a saga o Kristijanu Ronaldu i njegovom nezadovoljstvu smorila je sve žive na planeti zemlji koji vole fudbal. Da li je Real uspeo da se trgne videćemo večeras, jer im u goste stiže Roberto Manćini sa strašnim Sitijem.

 

Građani će pokušati ove sezone da se ne obrukaju kao prošle, kada su ispali u grupnoj fazi, ali to su svi pripisali neiskustvu. Sada to nije slučaj. Manćini želi da ode daleko u LŠ, pa možda čak i da dođe do ušatog pehara. Nema sumnje da ima tim koji je kvalitetan da to učini.
Real će verovatno krenuti ofanzivno i sa Di Marijom, Ozilom, Ronaldom i Iguainom napred (ista formacija kao protiv Sevilje), sa Modrićem i Alonsom na mestu centralnih veznih, a pozadi Arbeloa, Ramos, Pepe i Marselo i na golu Kasiljas, dok će Manćini najverovatnije krenuti nešto zatvorenije, sa samo jednim kalsičnim špic igračem, baš kao što je igrao na svim gostovanjima u derbijima u Engleskoj.

 

Pojačan vezni red, ali sa Silvom i Nasrijem po bokovima i u ovom slučaju verovatno Tevezom napred, iako je Aguero zalečio povredu. Jaja Ture, Havi Garsija i Rodvel bi mogli da počnu kao tri centralna vezna, a pozadi Majkon, Kompani, Leskot i Kolarov, uz Harta na golu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter