0
Evropske lige

Inter doveo trio?

Objavljeno: 18.09.12 u 14:52

Milanski Inter je navodno završio posao sa trojicom fudbalera koji bi trebalo da stignu na Meacu u januarskom prelaznom roku. Prvo pojačanje je brazilski vezista Paulinjo, koji stiže iz Korintijansa, a nije došao letos jer je hteo da igra na Svetskom klupskom prvenstvu. Paulinjo bi trebalo da bude dugoročna zamena za Kambijasa.

 

Drugi fudbaler koga su navodno kaparisali je sjajni desni bek Ajntrahta iz Frankfurta i mladi reprezentativac Nemačke Sebastijan Jung, koji bi trebalo da zameni Majkona.

 

I treće i poslednje pojačanje je navodno Đuzepe Rosi, napadač Viljareala, koji se oporavlja od povrede i ne želi da igra u španskoj drugoj ligi.

 

Najskuplji od ove trojice je Paulinjo, a Inter je izgleda još letos napravio dil sa Korintijansom i platiće oko 12 miliona evra za njega. Priča se i da je Inter još zainteresovan za Fernanda Ljorentea, ali njega traži mnogo klubova i čini se da je Španac preskup u ovom trenutku za neroazure.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter