in

Hej hoće revanš, doduše sa drugim bratom!

Bivši šampion Dejvid Hej želi da se penzioniše pobedom nad starijim bratom Kličko. Bivši svetski šampion u teškoj kategoriji je za meč u kojem je u julu pobedio sunarodnika iz Velike Britanije Dereka Čizoru dobio dozvolu Bokserskog saveza Luksemburga, ali taj duel nije bio u borbi za titulu, ovoga puta želi podršku od britanskog saveza.

„Ovo je jedina borba koja me zanima u teškoj kategoriji. WBC svetska titula je jedini pojas koji želim pre nego što se stvarno penzionišem“, rekao je Hej.

Dejvid Hej je postao šampion pobedom nad Nikolaem Valuevim u borbi „Davida protiv Golijata“, gde je nakon više poena i pre svega pametnim boksovanjem pobedio „Džina“ Valueva.

Titulu je branio u Mančesteru dva puta protiv Ruiza i Harisona. A onda je došao na red Vladimir Kličko. U Hamburgu Kličko uzima titulu Heju jednoglasnom odlukom sudija, ostaje za priču kako se Hej žalio na probleme sa stopalom, pre i za vreme meča.

loading...

Ostaje da vidimo da li će Bokserska asocijacija Britanije i Kličko dozvoliti Heju ovu borbu a nama gledaocima još jedan spektakl.

 

Autor: Podrazumevani veb mesta

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Odgovorite
  1. When I first saw this title Hej hoće revanÅ¡, doduÅ¡e sa drugim bratom! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. This is the accurate image1

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Vojvodina traži ukidanje MMA!

Parlor opleo po Volkotu