0
Evroliga

Gagić: Ono pravo tek dolazi

Objavljeno: 18.09.12 u 10:54

MVP turnira u Laktašima, mladi igrač Partizana, Đorđe Gagić koji se istakao partijama protiv Krke (17 poena) i Himkija (27 poena) je dao svoje viđenje pripremnog perioda:

„Prijaju pohvale, svakako, i drago mi je zbog trijumfa na ovom turniru, ali mnogo je važnije da nastavimo da napredujemo, kako individualno, tako i timski. Imamo mnogo toga da naučimo od trenera Vujkoševića, kompletan stručni štab nam je maksimalno posvećen i praktično imamo priliku koja se jednom pruža u životu. Na nama je da je iskoristimo“, ističe Gagić u izjavi za “Novosti“.
Navijači Partizana se nadaju novom uspehu centarske škole Partizana.
„Prijaju pohvale, koje su ujedno veliki podstrek za rad. Jer, samo rad obećava hod po uzlaznoj liniji. Mlad smo tim koji ima talenat, ali isto tako mora još mnogo toga da nauči. Znate, sve možete da vratite, osim vreme, zato moramo da ga iskoristimo najbolje što možemo“, naglasio je Gagić.
Dvadesetjednogodišnji centar visok 210cm je ovog leta u Partizan stigao iz Hemofarma  gde je beležio 8,3 poena po utakmici, pre toga je igrao za Mornar i Zvezdu.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter