0
Domaći fudbal

Dvojac odstranjen iz tima

Objavljeno: 18.09.12 u 17:53

Sad mogu da se biju do mile volje, niko ih neće gledati. Eli Babalj i Natanijel Asamoa, koji su se pre neki dan pošibali na treningu Crvene zvezde, konačno su dobili kazne.

 

Jednu sportsku, budući da su sklonjeni iz takmičarskog pogona crveno-belih, a jednu i novčanu, ali za sada nije poznato koliki je njen iznos.

 

„Asamoa i Babalj su kažnjeni novčano. Iznos ostaje stvar kluba i nećemo ga iznositi u javnost. Takođe, njih dvojica su udaljeni iz takmičarske grupe i u narednih sedam dana ne računamo na njih.

 

Neće biti u kombinaciji za tim za utakmicu u Kuli i do ponedeljka će trenirati odvojeno od ostatka ekipe. Od ponedeljka 24. septembra ponovo će biti u takmičarskom pogonu i imaće priliku da se nametnu.

 

Ovom odlukom klub stavlja „tačku“ na ružan događaj, a ja očekujem da se ništa slično u budućnosti neće ponoviti ni njima dvojici, niti bilo kome drugom, jer će u tom slučaju i njima dvojici i bilo kome drugom biti određene mnogo oštrije i drastičnije kazne“, rekao je trener Aleksandar Janković za klupski sajt.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter