0
Fudbal

Bivši kapiten reprezentacije Srbije i dugogodišnji fudbaler milanskog Intera Dejan Stanković u sredu će ponovo morati na operaciju Ahilove tetive.

Deki opet pod nož

Objavljeno: 18.09.12 u 21:48

Stanković  je početkom maja već bio operisan, zatim prošao period rehabilitacije i vratio se u pun trenažni proces, ali su se poslednjih dana bolovi ponovo pojavili, pa je posle dodatnih pregleda postalo jasno da mora ponovo da se operiše.

Dejan Stanković je u izjavi za sajt FSS-a potvrdio ovo.

“Na moju veliku žalost, moram javnosti da se obratim sa tužnom vešću vezanom za povredu Ahilove tetive. Problem koji me je dugo mučio nije u potpunosti rešen prvim hirurškim zahvatom. U dogovoru sa medicinskom ekipom Intera, kao i na osnovu novih detaljnih pregleda obavljenih prethodnih dana, zaključili smo da je odlazak na ponovnu operaciju jedino dobro rešenje.

Izgledalo je zaista dobro u jednom trenutku… Ali, svakodnevni napori su izazivali nove bolove. Recimo, dva dana sam radio, pa sam jedan morao da pauziram… Dešavalo se da izdržim i po nekoliko dana u istom ritmu, pa da onda odjednom zbog problema ponovo dva provedem van terena. I tako u krug…

U trenutku kada je bol prešao granicu, ne samo izdržljivosti nego pre svega učestalosti, otišao sam na nove preglede, posle čega je postalo jasno da sa tetivom nije sve u najboljem redu i zaključak o novoj operaciji je bio jedini ispravan i logičan“, objašnjava Stanković.

„Neću posustati, neću odustati! Nastaviću da se borim. Mogu da primim udarac, ali nikada neću zaboraviti da nije važno da li si i koliko puta pao, već je samo bitno da si svaki put ustao. Na kraju, zahvalio bih se i brojnim novinarima iz naše zemlje na razumevanju zbog činjenice da nismo razgovarali u poslednje vreme, kao što je to bila praksa uvek do sada, ali ćemo nastaviti starim putem, čim se budem vratio na teren, isti onaj stari Dejan Stanković…

Dekiju želimo brz oporavak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter