0
Domaći fudbal

Ako zvižde odlazimo…

Objavljeno: 18.09.12 u 11:27

Ime grada domaćina za utakmicu selekcija Srbije i Belgije još je pod znakom pitanja, a selektor Siniša Mihajlović insistira da to bude Novi Sad. S tim u vezi u sedište FIFA već je poslat dopis s molbom da se utakmica ne igra u Beogradu, a razlog je, naravno, loš odnos beogradske publike prema nacionalnom timu.

 

Mihajlović čak ide toliko daleko da tvrdi da će u slučaju da se zviždi nacionalnom timu, orlovi sve svoje preostale mečeve igrati izvan glavnog grada.
„Ljudima iz FIFA smo rekli da želimo da igramo u Novom Sadu, što su oni prihvatili i ostalo je da vidimo šta će reći Belgijanci. Oni nisu dužni da se slože s time, ali nadamo se da hoće. Belgija je atraktivan rival, koju na stadion može da privuče 55.000 ljudi, a onda polovina njih može da nam zviždi… Ukoliko se to bude dogodilo, to će biti poslednji put da Srbija svoj meč, dok sam ja selektor igra u glavnom gradu. U Srbiji ima još gradova gde možemo da igramo i gde nas navijači poštuju“, rekao je Mihajlović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter