0
Evropske lige

Strašni Senegalac doneo remi svrakama na Gudisonu, tehnologija preko potrebna!

To ti je, Ba, bod

Objavljeno: 17.09.12 u 23:11

U poslednjem meču 4. kola Premijer lige remizirali su Evertn i Njukasl u zaista sjajnom meču na Gudison Parku 2:2. Ali domaći tim ima za čim da žali, jer im sudije nisu priznale jedan čist gol, iako je lopta posle udarca glavom Aničebea prešla gol liniju, ali krenimo redom.

Poveo je Everton golom Lejtona Bejnsa, koji se odlično ubacio napred, odigrao dupli pas sa Pienarom i sjajnim udarcem savladao Krula. tim rezultatom otišlo se na odmor, a onda je menadžer Njukasla odlučio da u igru sa klupe ubaci Dembu Ba. Sjajnom Senegalcu je bio potreban jedan pravi kontakt sa loptom u 49. minutu kako bi izjednačio, uhvatio je Hauarda na pogrešnoj nozi…

A onda sporni detalj, Aničebe šalje loptu glavom ka golu, ona se od prečke odbija, evidentno je u golu, ali je igrači Njukasla izbijaju i ništa od vođstva Evertona. Tehnologija je sada već preko potrebna. Ipak, Aničebe, koji je zamenio Jelavića, uspeva da se upiše u strelce u 88. minutu nakon druge asistencije Pienara. A kada se činilo da će karamele uzeti tri boda opet na scenu stupa sjajni Demba Ba i postiže svoj drugi gol u 90. minutu!

Sjajan meč smo gledali na Gudisonu za kraj 4. kola Premijer lige. Everton u sledećem kolu gostuje Svonsiju, dok Njukasl dočekuje Norič.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter