0
Evropske lige

Sesk veruje u Vengera

Objavljeno: 17.09.12 u 09:05

Vezista Barselone i bivši kapiten Arsenala rekao je ljudima da veruju u menadžer tobdžija Arsena Vengera i da ga nikada napred ne otpisuju, što se dešava i ranijih godina, pa je francuski menadžer uvek izlazio kao pobednik.

 

Arsen Venger je neverovatan i ja sam ubeđen da će to potvrditi i ove sezone. On uvek nalazi najtalentovanije mlade igrače u Evropi i ima hrabrosti da ih ubaci u igru i da im šansu. To je njegov specijalni talenat, način na koji radi sa igračima i kako im daje samopouzdanje i ohrabruje ih da igraju na najvišem nivou. Zato sam ubeđen da će Arsenal i ove godine biti konkurentan. Nadam se tome, gleda ih svakog vikenda, jer mi i dalje mnogo znače. Bila je privilegija provesti osam godina u tako velikom klubu!“

 

Arsenal je odlično krenuo i novu sezonu, kockice se slažu, a sve je više ljudi ubeđeno da će Venger uspeti da nadoknadi odlazak Songa i Van Persija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter