0
Domaći fudbal

Lepo je debitovati pobedom

Objavljeno: 17.09.12 u 12:58

Crvena zvezda je u Kragujevcu daleko teže nego što to rezučtat pokazuje savladala ekipu Radničkog 1923 (3:0), a meč je pored dva crvena kartona domaćih, obeležio i debi u crveno-belom dresu Aleksandra Pantića, koji je ovog leta stigao na Marakanu..

 

„Zadovoljan sam pre svega igrom ekipe, ostvarenim trijumfom, a tek onda svojim debijem. Priznajem da nismo otvorili meč kako smo hteli, ali odlika velikih klubova je da pobeđuju i kada ne igraju dobro. Pred nama su sada novi izazovi, a već u subotu očekujem da nastavimo sa serijom pobeda, kada se sastajemo s Hajdukom iz Kule“, rekao je Pantić za zvanični klupski sajt Crvene zvezde.

Luka Milivojević u subotu je igrao u svom rodnom gradu, pa je trijumf na Čika Dači za njega imao poseban značaj.

„Uvek je veliko zadovoljstvo kada igrate u gradu u kojem ste rođeni. Ambijent na stadionu je bio sjajan i verujem da su svi uživali. Krivo mi je što su Kragujevčani utakmicu završili s dva igrača manje i nadam se da će u narednim kolima pokazati kvalitet. Što se mog gola tiče ne bih mu pridavao veliku važnost, jer je za svaki pogodak plod dobre igre celog tima, a ne pojedinca, ma ko on bio“, rekao je Milivojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter