0
AdmiralBet ABA Liga

Posle poraza od Igokee u Višegradu Dule Vujošević je dao svoje viđenje razloga za lošu partiju

Igokea zasluženo pobedila

Objavljeno: 17.09.12 u 19:38

Dan posle osvojenog turnira u Laktašima Partizan je ubedljivo, drugi put ove sezone, poražen od Ikogee, sada 71:56. Kao razloge ovog poraza trener srpskog šampiona je naveo umor i lakomislenost svojih igrača u pojedinim trenucima.

„Igokea je zasluženo dobila utakmicu. Jesu nama nedostajali Vesterman, Lučić, Bertans, Anđušić i Musli, ali su nam nedostajali i oni koji su bili prisutni. Osetio se i umor od putovanja, ali i lakomislenost u smislu da se nisu prepoznali ni kvaliteti ni spremnost protivnika.

Osećao se i produženi eho jučerašnje pobede, pa u tom kontekstu ovaj poraz može da bude i lekovit, u smislu da ćemo sigurno izvući pouke. Ovo je mlad tim koji je sklon oscilacijama, ali kada je u pitanju pristup i borbenost, te oscilacije upravo zbog mladosti moraju da se isključe. A to se nije desilo“,izjavio je Vujošević.

Ipak treba napomenuti i da je Igokeaa igrala utakmice na istom turniru, te da su i oni bili umorni. A i morali bi da se osvrnemo na jako loše pariranje partizanovih centara snažnom Edvardsu iz Igokee, koji je, kako se činilo u pojedinim trenucima, radio šta hoće.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter