0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

I Žeravica opleo po Dudi

Objavljeno: 17.09.12 u 12:09

Proslavljeni srpski stručnjak Ranko Žeravica smatra da smo opasno zagrebali košarkaško dno i apeluje na smirivanje strasti.

Dospeli smo u čorsokak. Muka mi je jer imamo prilike da kao na vašaru vidimo svašta u srpskoj košarci, od uličarskog prepucavanja čelnika dva najveća kluba, do bezveznih rasprava selektora i uvredljivih poruka na račun pojedinih kandidata za nacionalni tim“, konstatuje Žeravica u razgovoru za beogradski dnevni list „Alo!“.
Žeravica smatra da Duda mora da promeni odnos prema igračima:
„Ivković mora da prizna da nije dobro pratio sve kandidate za reprezentaciju, pa mu se dešavalo da u nacionalni tim poziva Tepića, koji je imao slabu sezonu u Sevilji, dok u istom timu odlično igra Luka Bogdanović, za koga nema mesta u reprezentaciji. To su veliki kiksevi, koje Duda sada može da ispravi do Evrobasketa, jer neće imati obaveze sledeće sezone.“
Dragan Labović je optužio Ivkovića i da u reprezentaciju gura menadžerske igrače, Žeravica je i to prokomentarisao:
„Dokle god selektor nema posla sa stručnim savetom i niko ga ne kontroliše, reprezentacija će biti kreirana po njegovoj samovolji.“

Duda za sada odbija da komentariše i odgovori na Labovićeve optužbe.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter