0
Auto Moto

Hektor Barbera se izvinjava Deniju Pedrozi

Objavljeno: 17.09.12 u 11:51

Pedroza je morao da startuje kao poslednji, iz tehničkih razloga a već na startu je krenuo silovito u pokušaju da sustigne vodećeg Lorenca.

 

Problem je nastao kada je Pedroza manevrišući došao ispred Barbere, a ovaj ga prednjim točkom očešao po Pedrozinom zadnjem, i poslao ga na asfalt. Barbera kaže da nije pokušavao da obiđe španca, ali nije ni imao gde da pobegne jer je De Punije bio na spoljnoj strani.

 

„Pre svega želim da se izvinem Deniju koji se bori za šampionat“ Barbera je tvitovao… „Žao mi je, ali to je splet okolnosti. Prestigao je Rendija i mene kočeći spolja. Ja sam bio paralelno sa Rendijem, i iznenada mi se Deni ukazao ispred. Nisam nikako mogao da ga izbegnem. Bilo je očigledno da nisam pokušavao da ga obiđem, to je jasno.

 

Ovo je samo još jedan incident u trci, i ne smatram da je krivica ni na mojoj ni na njegovoj strani, jedina je nesreća što se on u ovom trenutku bori za titulu…“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter