0
Auto Moto

Deni Pedroza ne odustaje

Objavljeno: 17.09.12 u 10:43

Pokušao je odmah da napadne i krenuo da obilazi, ali  je onda došlo do kontakta između njega i Hektora Barbere u krivini broj 6… Kombinacija izgubljenih bodova i Lorencove pobede koji je sada povećao prednost u odnosu na Pedrozu, stavljaju ga u prilično nezahvalnu poziciju u borbi za titulu.

 

„Šampionat za mene nije gotov, pred nama je još pet trka i daću sve od sebe“, rekao je Pedroza. „Svakako, ovo je sada veoma teška misija ali nastaviću da dajem sve od sebe.  Uradili smo sve što je bilo u našoj moći, motor je dobar i brz, mislim da sam i ja dobar, tako da…“ Pedroza je pre trke na Mizanu vezao dve pobede a veruje da je mogao da pobedi i na ovoj trci iako je startovao sa zadnje pozicije.“Prilično sam iznerviran sada, ali lako je to reći, mislim da sam imao velike šanse za pobedu iako sam startovao kao poslednji.

 

Bio je haos i mnoge stvari su se desile u isto vreme, sve je počelo ponovnim startom jer procedura nije bila baš najjasnija, niko nije znao da li je to minut, tri minuta, da li stavljamo grejače na gume ili ne… Dobijali smo različite, oprečne informacije i o broju krugova, da li je to 26 ili 27, a onda su nam samo rekli da je ostao jedan minut do starta trke, bez nekih posebnih znakova upozorenja… Mehaničari su žurili da spreme grejače guma pa su ih onda skidali, i u svemu tome, moj prednji točak je ostao blokiran. Pokušavali su na sve načine da ga otkoče ali u tako kratkom vremenu nisu uspeli a i u poslednjem minutu nije im dozvoljeno da diraju motor… i na kraju sam ostao na zadnji na startu.

 

Pokušao sam da ostanem usredsređen, da ne pravim greške u prvom krugu i da probam da obiđem čisto, sve vozače. Stigao sam do osme ili devete pozicije već do šeste krivine, ali onda me je Barbera dokačio otpozadi i to je bilo to…“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter