0
Domaći fudbal

Dvojica napadača Crvene zvezde se potukla na treningu, Australijanac u pravom smislu te reči nokautirao kolegu iz špica, a veći incident sprečili Nikola Maksimović i Marko Vešović

Babalj prebio Asamou

Objavljeno: 17.09.12 u 19:16

Svi ljubitelji dobrog šibanja, koji su pre neki dan bili nezadovoljni MMA spektaklom u Beogradu, kad je Dušan Panajotović bez ikakvih problema prebio Boba Sapa, mogu samo još više da se nerviraju što nisu bili na današnejm treningu fudbalera Crvene zvezde.

Tu su mogli da vide daleko bolje šibanje u režiji Elija Babalja i Natanijela Asamoe. Australijanac je patosirao fudbalera iz Gane, koji mu je pre toga dobacio „fuck off“, potom Afrikanca još nekoliko puta udario dok je bio na zemlji, a veće „iživljavanje“ su sprečili Nikola Maksimović i Marko Vešović.

Sve to dešavalo se pred očima nemog i u licu potpuno bledog predsednika Vladana Lukića, a trener Aleksandar Janković je posle tridesetak sekundi šibanja održao predavanje dvojici napadača i naterao ih da se rukuju. Oni to jesu učinili ali preko …., znate vi svega!

Trener Janković pokušao je da spusti loptu rekavši da je u pitanju sitna čarka, ali kako su na treningu bili prisutni novinari, teško da će mu neko poverovati u to.

–  Treninzi su visokog intenziteta i možda je normalno da dođe do sitne čarke. Igrači će biti kažnjeni, ali ne pitajte me koliko i kako. Postoji pravilnik po kojem ćemo postupiti, ali to je interna stvar kluba – rekao je Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter