in ,

Raskid na pomolu

Britanac koji je od svojih prvih dana u timu Meklarena, gde mu je 2007. godine pružena prva šansa, verovatno će promeniti sredinu naredne sezone i otići u Mercedes, o čemu se poluglasno govori već neko vreme. Ove godine, Hamiltonu ističe ugovor sa Meklarenom a već neko vreme traju i polutajni razgovori sa Mercedesom.

Britanac je istrajan u svojoj priči da samo želi da vozi pobednički auto, što se pokazalo na Monci da ima, ali izgleda da će i sadašnjih 18 miliona evra koje dobija po sezoni od Meklarena biti neuporedivo sa 25, koliko mu nudi Mercedes po sezoni. Kao šlag na tortu, stiže informacija da od sledeće sezone Meklaren neće biti u mogućnosti da mu isplaćuje ni sumu koja je bila doznačena prema starom ugovoru, tako da će Luis uskoro morati da izabere.

Prema njegovim rečima, ništa ga za sada ne zanima sem da osvoji titulu i da skine Alonsa koji je na prvoj poziciji u šampionatu. Još jedno pitanje je, da li će Mihael Šumaher objaviti da ide u penziju naredne sezone i time osloboditi mesto u timu ili će to morati da se rešava na neki drugi način…

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Srpski veslači osvojili dve bronze

In memoriam: Predrag Brzaković