in ,

Dule najavljuje pobede

Košarkaši Partizana mt:s osvojili su turnir u Laktašima i najavili dobre rezultate i u predstojećoj sezoni, a da navijači to mogu da očekuju potvrdio je trener.

Pobedom nad Himkijem 68:56, košarkaški klub Partizan se iz Republike Srpske vraća sa trofejem u rukama a Vujošević je izjavio: „Sa ovim mladim igračima navijači Partizana imaće šta da gledaju i čemu da se nadaju u novoj sezoni„.

„Ovo je period u kome rezultati nisu u prvom planu, ali uvek je dobro kad se utakmice dobijaju, a posebno kad se slavi na ovakvom turniru. Verujem u ovu ekipu Partizana sastavljenu od mladih igrača koji su pre svega dobri ljudi, i koji imaju dosta talenta. Verujem u njihove mogućnosti, a ovo je potvrda da one nisu male“, dodao je crnogorski stručnjak

Nema još kontinuiteta u gri, neki igrači još uvek traže svoje mesto, nedovoljno smo uigrani. U ovom trenutku još nemamo izgrađen sistem, ali imamo puno talenta, mlada smo ekipa koje će napredovati tokom sezone.”

“Izuzetno verujem u svoj tim, ukoliko se održi u jednom dužem periodu, one će sigurno biti veoma ozbiljan, čak i na evropskom nivou.” izjavio je za Žurnal popularni Dule.

.

0
0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Autor: Podrazumevani veb mesta

Serbian sports journalist, NBA analyst

Prva pobeda Viljaš-Boaša

Ajntraht i dalje bez poraza