0
Domaći fudbal

Marko Ščepović, posle osam meseci pauze zbog operacije kolena u duelu protiv Hajduka (5:2) ponovo zaigrao za Partizan i to na stadionu u Humskoj

Čudan osećaj

Objavljeno: 16.09.12 u 14:35

Gostovanje Hajduka u Humskoj po mmnogo čemu je specifično, počev od činjenice da su Kulajni tri dana pre utakmice promenili trenera, pa do toga da je poslednjih 20 minuta na golu Partizana bio napadač Stefan Šćepović.

Međutim, daleko najznačajnija situacija odigrala se u poslednjih 20 minuta, kada se na teren posle osam meseci pauze vratio Stefanov rođeni brat Marko. Od navijača je dobio ovacije, a on sam kaže kako mu je cela ta situacija bila nekako neobična.

– Poslednju zvaničnu utakmicu sam odigrao pre deset meseci, a van terena sam dva meseca manje i moram da priznam kako je čudan osećaj ponovo istrčati na teren..

Svestan sam da trenutno imam snage samo za dvadesetak minuta i da je preda mnom još mnogo rada, kako bih se vratio u staru formu.

Ipak, znači mi što sam dobio šansu, a pogotovo je važno što smo ostvarili pobedu, što će nam podići samopouzdanje pred utakmicu protiv Nefčija u okviru Lige Evrope – kaže Marko Šćepović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter