1
Evrokupovi

Belgijski defanzivac kaže da ga je Venger želeo na Emirejtsu, ali je on odabrao Totenhem

Arsenal hteo Fertongena

Objavljeno: 16.09.12 u 22:38

Reprezentativac Belgije Jan Fertongen je ovog leta iz Ajaksa prešao u Totenhem i pojačao odbranu pevaca, Ali mogao je sjajni defanzivac da završi i u drugom londonskom klubu, u Arsenalu, koji ga je takođe tražio. Fertongen je o izboru pričao i sa Denisom Bergkampom, koji je ostavio dubok trag u Arsenalu.
„Pričao sam sa Bergkampom o Totenhemu, ne o Arsenalu, jer sam u tom momentu imao ponudu Sparsa. On mi je rekao da je to veliki klub i savetao me da ih pojačam. Izabrao sam Totenhem, jer su mi pružili dobar osećaj, imali su poverenja. Pričao sam sa predsednikom Levijem i Van der Vartom tada. Arsenal je pokušao da me angažuje na kraju, ali ja sam se već odlučio da ću igrati za Totenhem. Vermalen mi je rekao da je rivalstvo između Arsenala i Totenhema, kao između Ajaksa i Fejnorda. To su veliki rivali, ali kada idem ulicom i navijači Arsenala su jako ljubazni prema meni.“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Arsenal hteo Fertongena | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. hi!,I really like your writing so much! percentage we communicate extra approximately your article on AOL? I require a specialist on this area to resolve my problem. May be that’s you! Looking forward to peer you.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter