0
Domaći fudbal

Crno-beli preslišali kulski Hajduk, još jedan meč sa sedam golova!

Siloviti Partizan

Objavljeno: 15.09.12 u 22:57

Da vam je neko rekao da ćete u jednom kolu Jelen Superlige videti dva meča sa sedam golova ne biste mu verovali. Ni mi. Ali to se danas desilo. Posle meča u Užicu, padali su golovi kao na traci i u Humskoj gde je Partizan dočekao Hajduk iz Kule i slavio sa 5:2!
Partizan je svojim navijačima pružio dobru zabavu, a meč je Vermezović počeo u sledećem sastavu: Petrović, Miljković, Ostojić, Stanković, Lazevski, Kamara, Tomić, L. Marković, S. Ilić, S. Šćepović, Mitrović.
Prvi gol viđen je u tek u 33. minutu kada su crno-beli poveli a sopstvenu mrežu zatresao Kovačević. Četiri minuta kasnije već je bilo 2:0 pošto je pogodio Nemanja Tomić iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora i to je bio rezultat prvog poluvremena. Pobedu šampiona Srbije potvrdio je mladi Jojić golom u 47. minutu posle centaršuta Stankovića (prvi gol u JSL), a zatim su se upisali i Mitrović i Šćepović u 55. odnosno 59. minutu. Stao je tada parni valjak da melje, opustili su se izabranici Vladimira Vermezovića, a to će čika Crnog verovatno naljutiti.
Primili su tada dva gola. Prvo je mrežu Partizana zatresao Sekulić u 70. minutu, a tri minuta kasnije golman crno-belih Petrović dobija crveni karton nakon napravljenog penala, a na gol staje Stefan Šćepović. Matirao ga je Veselinović, ali se i dalje čula pesma: „Ti si prvi golman Stefane.“
Ubedljiva pobeda Partizana pred prvi meč u Ligi Evrope protiv Nefčija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter