0
Evropske lige

Bez golova u prvom meču 4. kola Premijer lige, sjajan meč uz pregršt šansi

Miroljubivi čekićari i kanarinci

Objavljeno: 15.09.12 u 16:00

Norič i Vest Hem odigrali su prvi meč 4. kola Premijer lige i podelili bodove u meču bez golova. Ali je susret bio zaista sjajan sa dosta prilika, naročito za kanarince koji nisu imali sreće da osvoje sva tri boda.
Ukupno su domaći igrači šutirali ka protivničkom golu 20 puta, a u više navrata je sjajno reagovao iskusni Jusi Jaskalainen, koji je pokazao da i sa 37. godina može da brani u najjačoj ligi sveta. On je verovatno i najzaslužniji za bod koji su uzeli čekićari, mada su i oni imali šanse da odu kući sa celim plenom, ali su VAz Te i ostali bili nestrpljivi u nekim situacijama.
Najbolje šanse Norič je imao u prvom poluvremenu, kada su u jednom napadu čak pet puta šutirali ka golu Vest Hema, ali je tri puta odličan bio Jaskalainen. Imali su domaći i kontru u 90. minutu (ostali su bez snage pred kraj, pa nije bilo tako silovitih napada), ali je Kejn traljavo šutirao.
Vest Hemu je ovo bio sedmi bod, dok je Norič i dalje bez pobede i ima tri boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter