0
Evropske lige

Valensija uz mnogo muka savladala Seltu, Malaga bolja od Levantea

I slepi miš da pobedi!

Objavljeno: 15.09.12 u 21:02

Valensija je konačno stigla do prve pobede u novoj sezoni.

Oni su na Mestalji jedva savladali sjajnu Seltu, koja je bila mnogo bolji rival u prvom poluvremenu. Slepi mišeli su poveli posle odlične konte u 4. minutu preko Fegulija, ali je izjednačio Danac Kron-Deli. Selta je bila mnogo bolji rival i objasnila Valensiji kako se igra fudbal u prvom poluvremenu. Međutim, nisu iskoristili šanse i…
Kako to obično i biva Valensija je povela na startu drugog poluvremena preko Alija Sisoka i zadržala vođstvo do kraja. Slepim miševima predstoji meč u Ligi šampiona protiv Bajerna i to na Alijanc areni. Moraju mnogo bolje ako žele bar do remija.
Malaga je upisala nova tri boda i to kod kuće protiv Levantea. Upisao se Havijer Saviola, pojačanje Malage, u 27. minutu, da bi Mičel izjednačio na startu drugog poluvremena. Taj gol nije poremetio ekipu koju vodi Pelegrini pa su vratili vođstvo preko Hoakina, da bi Portiljo u nadoknadi rešio pitanje pobednika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter