1
Evropske lige

Bufon motri na rivale

Objavljeno: 15.09.12 u 08:35

Juventus će pokušati da odbrani Skudeto osvojen prošle sezone i počeli su veoma dobro, sa dva trijumfa na startu sezone. Golman stare dame Điđi Bufon razmišlja i o rivalima za titulu.

 

„Svakako da je tu Milan, iako je promenio tim, a opasni su Ii Inter, Roma i Napoli. Oni jesu sada iza nas, ali mogu biti veoma, veoma opasni. Nama mnogo nedostaje Konte i oseća se da nije na klupi. On nam je ulio preko potrebno poverenje, a sada ga nema.“

 

Juventus u 3. kolu Serije A gostuje Đenovi u 15 časova, a predsednik grifona Preciozi rekao je da se nada da će bivši igrači stare dame Borijelo i Imobile dati golove.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Bufon motri na rivale | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! This article couldn’t be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll send this article to him. Pretty sure he’s going to have a great read. Thank you for sharing!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter