1
Košarka

Kingsi verovatno postaju Supersoniksi

Supersoniksi ponovo u NBA?

Objavljeno: 14.09.12 u 15:12

Kris Hansen, milijarder koji je na čelu grupe ljudi koji žele da vrate NBA u Sijetl na najboljem je putu da to i uradi.

Osim što je već dobio dozvolu Okruga čelnika za izgradnju multifunkcionalne arene koja bi bila dom NBA tima, počelo je da se špekuliše o odlasku Kingsa iz Sakramenta zbog problema sa dvoranom. Hansenov plan je da u izgradnu arene uloži 500 miliona dolara, 300 on i investitori, a ostatak grad.

Podsetimo tim Siletl Supersorniks je prodat Oklahoma Sitiju 2008. godine. Vlasnici Tandera su izjavili da će pravo na istoriju franšize Supersoniksa ravnopravno deliti tim iz Oklahoma Sitija, i potencijalni novi tim iz Sijetla.

Supersoniksi su osvojili NBA titlu 1979. godine, a bili su veoma popularni tokom 90-ih godina prošlog veka.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Supersoniksi ponovo u NBA? | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Thanks for the tips shared on your own blog. Something also important I would like to talk about is that weight loss is not information on going on a dietary fad and trying to get rid of as much weight as you’re able in a few months. The most effective way to lose weight is by taking it bit by bit and obeying some basic guidelines which can assist you to make the most out of your attempt to shed weight. You may know and already be following some tips, but reinforcing know-how never affects.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter