1
Domaći fudbal

U redove Partizana

Stigao novi štoper

Objavljeno: 14.09.12 u 10:26

Filozofija čelnika Partizana da u prvom timu srpskog šampiona igraju fudbaleri koji su ponikli u omladinskoj školi se nastavlja, pa je tako u Humsku stigao crnogorski štoper Žarko Tomašević.

Reč je o fudbaleru koji ima 22 godine, koji može da igra na poziciji centralnog defanzivbca, ali se dobro snalazi i kao levi bek. Pre nekoliko godina je igrao u mlađim kategorijama crno-belih, odakle je otišao u Portugal, gde je branio boje Nacionala i Madeire.

Tomašević u Humsku dolazi kao slobodan igrač, a stručnjaci tvrde da ga odlikuje odličan skok, mada priznaju da je malo lenj. Što znači, da će trener Vladimir Vermezović morati dobro da se pomuči oko njega.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Stigao novi Å¡toper | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Simply desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter