0
Košarka

Posle tuče u Kini

Saopštenje OKK Beograda

Objavljeno: 14.09.12 u 11:52

Posle fotografija i izveštaja kineskih medija koje su domaći mediji preneli, OKK Beograd je povodom ovih dešavanja izdao saopštenje koje prenosimo u celosti:

“Menadžment OKK Beograd obaveštava javnost da se incident dogodio, ali sa drugom pozadinom. Tokom utakmice domaća ekipa igrala je na ivici faula, dobrim delom zaštićena od domaćih arbitara, što je sve vreme podgrevalo atmosferu na terenu. U jednom momentu došlo je do iznenadnog udaranja Filipa Šepe, kome je umalo slomljena nosna kost. Tada je došlo do incidenta u kojem su učestvovale obe klupe. Incident nije trajao duže od 15-ak sekundi i nakon toga utakmica je nastavljena i završena pobedom domaće ekipe rezultatom 89:86. Naknadno je komisija utvrdila da je incident započeo jedan od igača Điangsua. Beograd je u istom sastavu igrao novu utakmicu sa ekipom Điangsu, ovog puta u drugom gradu. Sve je bilo korektno, a slavila je ekipa OKK Beograd rezultatom 87:76.”

Điangsuu ovo nije jedini incidend ovakvog tipa, oni su prošle godine negde u ovo vreme na „prijateljskoj utakmici“ protiv ekipe američkog koledža Džordžtauna izazvali ozbiljnu tuču u koju se uključila i publika, letele su stolice i pune flaše vode…Fotografije i video klipovi te tuče su obišli svet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter