1
AdmiralBet ABA Liga

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca pobedili su Rabotnički iz Skoplja

Radnički i dalje bez poraza

Objavljeno: 14.09.12 u 21:53

U prvoj utakmici međunarodnog turnira u Kumanovu izabranici Mute Nikolića su savladali Rabotničkisa 83:77 (23:20, 22:18, 23:19, 15:20).

Rdnički se silno pojačao ove sezone i sam skor od šest pobeda bez poraza na pripremnim utakmicama dosta govori o tome. Radnički je kontrolisao utakmicu preko fantastičnog Terika Vajta. Ekipa iz Skoplja se nakratko našla u vođstvu tek četiri minuta pre kraja, rezultat je bio 72:71 za Makedonce. Tada je usledila snajperska završnica Šumadinaca koji serijom 10:2 (od toga dve trojke Sinoveca i jedna Borisova) dolaze do razlike +7 (81:74), staloženo ulaze u sam finiš i rešavaju ovaj meč u svoju korist.

Najbolji  u ekipi Radničkog je bio Amerikanac Teriko Vajt sa 23 poena, a pratili su ga Miloš Borisov sa 15 poena i Stiven Marković sa 11 poena.

Radnički će u subotu u finalu igrati sa pobednikom meča Kumanovo – Vojvodina.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Radnički i dalje bez poraza | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find so much useful info here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter