1
Evropske lige

Terek slavio na gostovanju u Sankt Peterburgu, džaba Hulk i Vitsel

Poraz Zenita

Objavljeno: 14.09.12 u 22:36

Terek iz Groznog slavio je na gostovanju u Sankt Peterburgu potpuno iznenađujuće protiv Zenita sa 2:0.

Napadala je ekipa Lućana Spaletija sve vreme, ali su onda iznenada primili gol, strelac je bio Alves koji je za dva miliona stigao iz kiparskog APOEL-a.
Usledila je totalna anarhija u ekipi Zenita, pogubili su se čim su primili gol, baš kao što to čini i reprezentacija Rusije, pa su do kraja susreta još jednom kapitulirali – strelac je bio Lebedenko u četvrtom minutu nadoknade.
Ovom pobedom Terek je izbio sam na prvo mesto na tabeli i ima 19 bodova, tri više od Zenita, koji će možda pasti i na treće mesto ako CSKA savlada Alaniju u Moskvi.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Poraz Zenita | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! This article couldn’t be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll send this article to him. Pretty sure he’s going to have a great read. Thank you for sharing!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter