1
Dejvis kup

Španija i Argentina vode

Počela polufinala Dejvis kupa

Objavljeno: 14.09.12 u 20:07

Španci i Argentinci su na pravom putu da ponove prošlogodišnje finale Dejvis kupa. Prošle godine je Španija bila bolja, a ove godine ukoliko obe ekipe prođu u finale, domaćin će biti Argentina.

Prvi poen Argentincima je doneo Huan Martin Del Potro koji je bez većih problema u centru Parke Roka u Buenos Ajresu savladao Radeka Štepaneka u tri seta, 6:4, 6:4, 6:2. Sledeći meč igraju Huan Monako i Tomaš Berdih.

Španci su poveli protiv SAD pobedom David Ferera u četiri seta nad Džonom Iznerom – 4:6, 6:2, 6:2, 6:4. U drugom meču na terenu u Asturiji igraju Almagro i Izner.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Počela polufinala Dejvis kupa | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already Cheers!
    CKristenNasont

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter