1
Američki fudbal

Grin Bej slavio u derbiju sa Čikagom

Pobeda Pekersa!

Objavljeno: 14.09.12 u 09:25

U večitom deribuj američke NFL lige Grin Bej Pekersi savladali Čikago Berse sa 23:10 (0:0, 13:0, 3:0, 7:10) u uvodnom meču 2. kola.

Posle poraza u prvom kolu od San Franciska, ekipa Grin Beja se iskupila pred svojim navijačima prvom pobedom u novoj sezoni.
Pali su Bersi na čuvenom Lembo Fildu.

Nakon uvodnih bledih 15 minuta, Pekersi su zaigrali bolje i već na startu druge četvrtine došli do prvih poena. Fild gol je postigao Mejson Krozbi sa 48 jardi. Već u sledećem napadu Grin Bej je postigao tačdaun. Majk Mekarti je pripremio iznenađenje gostima iz Čikaga. Pekersi su trebali da pređu 26 jardi iz poslednjeg četvrtog pokušaja, a bili su na liniji od 27 jardi od end zone Bersa. Ušao je u igru panter ekipe iz Viskonsina pripremao se za šut, a onda su izveli akciju za tajt enda Toma Krebtrija koji je istrčao 27 jardi i povećao prednost domaćina na 10:0. Po isteku druge četvrtine Krozbi pogaša još jednom sa 35 jardi i odvodi svoju ekipu na odmor rezultatom 13:0.

U nastavku meča Bersi smanjuju na 13:3 fild golom Robija Gulda sa 45 jardi. Na startu polsednje četvrtine Krozbi postiže još jedan pogodak sa 54 jardi, a u sledećem napadu Džej Katler (Čikago) baca loptu, ali pravo u ruke protivnika. Odmah je to kaznio Aron Rodžers proigravanjem 37-godišnjeg Donalda Drajvera koji postiže tačdaun. Gosti su uspeli da ublaže poraz tačdaunom tajt enda Dejvisa posle pasa Džeja Katlera.

Kvoterbek Grin Beja Aron Rodžers je kompletirao 22 od 32 pasa koliko je bacio. Napravio je tačdaun uz jednu presečenu loptu. U odbrani Pekersa je blistao kornerbek Tramon Vilijams koji je imao dva presečena pasa. Očajno veče je imao Džej Katler. Kvoterbek Bersa je kompletirao 11 pasova od 27 pokušaja, bacio 4 presečene lopte, uz jedan tačdaun.

Čikago naredne nedelje dočekuje Sent Luis, dok Grin Bej u ponedeljak 24. septembra gostuje Sijetlu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Pobeda Pekersa! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I am tottaly a new fan of that blog! I enjoy blogs and am happy to find this place where i can gush about all things!
    uKristenBoeB

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter