1
Domaći fudbal

Radnički iz Niša će posle dugo vremena moći ponovo da igra utakmice na Čairu.

Nakon 9 godina

Objavljeno: 14.09.12 u 21:22

Iako još uvek nisu završeni svi radovi, Radnički će na stadionu Čair ugostiti Smederevo u okviru meča 05. kola Jelen Super lige.

Komisija Fudbalskog saveza Srbije zvanično je dala dozvolu da se utakmica između Radničkog iz Niša i Smedereva ipak odigra, u prodaju će biti puštene zapadna i južna tribina.Utakmica se igra od pola 5 a kapije će biti otvorene dva sata ranije kako bi se izbegle gužve.

Radnički je u očiglednom usponu forme i prošlo kolo su nesretno izgubili od Zvezde u poslednjem minutu. Smederevo igra, za oko, najružniji fudbal ove sezone, pošto za sada nisu dali ni jedan gol a tri meča su već odigrali nula nula.

U prodaju je pušteno ukupno 6.200 ulaznica po cenama od 150 i 300 dinara.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nakon 9 godina | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am glad to find numerous useful information here in the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter