in ,

Moglo je i bolje ali i gore

Žrebom u Nionu danas je određeno da će „Orlići“ svoje mesto na Evropskom prvenstvu u Izraeelu pokušati da izbore protiv selekcije Engleske.

Englezi su kvalifikacije završili kao najbolji u grupi 8 sa sedam pobeda i jednim porazom, uz gol razliku 24:3.  Selektor mlade reprezentacije Srbije kratko je prokomentarisao žreb: „Engleska selekcija dolazi iz jake grupe. Dobili smo teškog rivala, ali i tim koji dobro poznajemo. Ipak, dobro je poznato pravilo da u baražu nema favorita. Iza nas je sjajan period koji nam daje realnu osnovu za optimizima. Borićemo se, to je sigurno. Poštujemo Engleze, ali ne postoji rival kojeg bi se naš tim bojao.“ rekao je Janković.

Selektor „Gordog Albiona“ Stjuart Pirs, popularni Psiho, nije delovao nimalo srećno: „Veoma težak žreb, oni su fantastičan tim. Pričao sam sa Savom Miloševićem i čuo sam da su i oni, poput nas prekomandovali mnogo igrača u seniorski tim. Ovo će biti veliko iskustvo za naše igrače, a tim koji bude bio bolji otići će u Izrael.“

Mladi napad Zvezde Ognjen Mudrinski je optimističan:„Engleska je rival za poštovanje koji je ostvario sedam pobeda i samo jedan poraz uz 24 postignuta gola.Ipak, i mi smo bili solidni, pobednici smo grupe, imamo igrače u jakim ligama u dobroj smo formi i nemamo razloga da se plašimo Engleza. Mislim da su Englezi rival po našoj meri. Pričao sam i sa nekoliko saigrača iz reprezentacije i baš nam je Engleska i bila želja pred žreb.“, rekao je on.

Mečevi će se igrati 12. i 16. oktobra ove godine.

Autor: Podrazumevani veb mesta

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Venger tera Sanju

Debuši baš voli svrake