0
Fudbal

Da li će Nenad Milijaš po povratku u Crvenu Zvezdu, kao najiskusniji, preuzeti kapitensku traku?

Milijaš novi kapiten?

Objavljeno: 14.09.12 u 21:11

Već po dolasku iz Engleske na prvoj utakmici protiv Radničkog Milijaš je nosio kapitensku traku, ali na tom meču u sastavu Zvezde nije bilo sadašnjeg kapitena Mikića.

Kako Mikić nije briljirao od početka sezone a Zvezda je i dovela pojačanje na poziciji desnog beka iz Rada – Aleksandra Pantića, postavlja se pitanje na koliko će Mikić startovati utakmica ove sezone. Nenad Milijaš, sa druge strane, ima sigurno mesto u startnih jedanaest a i definitivno je najiskusniji igrač u ekipi Crvene Zvezde. Milijaš je ostavio dubog trag u Zvezdi i postigao neke veoma bitne golove u derbijima kao i u evropskim takmičenjima.

Trener Zvezde Aleksandar Jankovič je kratko odgovorio na ovo pitanje: „To je naša interna stvar i rešićemo je do utakmice sa Radničkim u Kragujevcu

Aktuelnog kapitena Mikića ovo pitanje ne opterećuje: „Niko ništa nije pričao do sada na tu temu. Ako šef bude odlučio da Milijaš bude kapiten ja ću to ispoštovati. Neće mi predstavljati nikakav problem.“

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter