in ,

Kupina kup

U četvrtak i petak sledeće u Hali Čair Nišu će se održati veliki međunarodnii humanitarni turnir Kupina Kup 2012.

Učešće na turniru uzeće domaći OKK Konstantin novi učesnik prve lige Srbije , dva učesnika Jadranske lige KK Radnički – Kragujevac i MZT Skoplje i prošlogodošnji pobednik Balkanske lige Levski iz Sofije.Najava klubova učesnika nagoveštava izuzetan turnir , pogotovo što samo desetak dana nakon toga kreće Jadranska liga.

Konstantin će presdstaviti tim za narednu prvoligašku scenu , Radnički Kragujevac velike ambicije najaviće u Nišu , a sigurno da je poseban užitak i gostovanje Stefana Jovića , ljubimca niške publike , MZT sa makedonskim reprezentativcima Gečevskim i Stojanovskim velike ambicijeu ABA lige dok Levski predvodi Titi Papazov sa klupe i Marko Marinović.Ono što je veoma važno istaći je i humanitarna dimenzija ovog turnira , jer će dobit sa ovog turnira biti upućena u niško porodilište.

Mečevi počinju u četvrtak u 18 sati, a finale je planirano za petak u 20 časova. Organizatori najavljuju i bogat prateći program, takmičenja u šutiranju trojki i zakucavanju, a za publiku je obezbeđeno mnogo nagrada.

Autor: Podrazumevani veb mesta

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Zeman traži promenu sistema

El Klasiko za tri nedelje