0
AdmiralBet ABA Liga

20. i 21. septembra u Nišu

Kupina kup

Objavljeno: 13.09.12 u 19:29

U četvrtak i petak sledeće u Hali Čair Nišu će se održati veliki međunarodnii humanitarni turnir Kupina Kup 2012.

Učešće na turniru uzeće domaći OKK Konstantin novi učesnik prve lige Srbije , dva učesnika Jadranske lige KK Radnički – Kragujevac i MZT Skoplje i prošlogodošnji pobednik Balkanske lige Levski iz Sofije.Najava klubova učesnika nagoveštava izuzetan turnir , pogotovo što samo desetak dana nakon toga kreće Jadranska liga.

Konstantin će presdstaviti tim za narednu prvoligašku scenu , Radnički Kragujevac velike ambicije najaviće u Nišu , a sigurno da je poseban užitak i gostovanje Stefana Jovića , ljubimca niške publike , MZT sa makedonskim reprezentativcima Gečevskim i Stojanovskim velike ambicijeu ABA lige dok Levski predvodi Titi Papazov sa klupe i Marko Marinović.Ono što je veoma važno istaći je i humanitarna dimenzija ovog turnira , jer će dobit sa ovog turnira biti upućena u niško porodilište.

Mečevi počinju u četvrtak u 18 sati, a finale je planirano za petak u 20 časova. Organizatori najavljuju i bogat prateći program, takmičenja u šutiranju trojki i zakucavanju, a za publiku je obezbeđeno mnogo nagrada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter