0
Domaći fudbal

Lale kasnile sa predajom dokumenata

Voša bez zabrane

Objavljeno: 12.09.12 u 16:02

Fudbalski klub Vojvodina na svom zvaničnom sajtu izdao je saopštenje u kojem ističe kako imaju uveravanja iz sedišta UEFA da će već na narednom sastanku biti skinut s liste klubova kojima je zamrznuta isplata zarađenog novca.

– Tokom jučerašnjeg dana na sajtu UEFA pojavila se informacija da će FK „Vojvodina“ zajedno sa još 22 kluba biti stopirana uplata finansijskih sredstava od strane UEFA.
Obaveza FK „Vojvodina“ kao učesnika evropskih takmičenja bila  je da zaključno sa 30. 06. 2012. dostavi monitoring o poslovanju, shodno tzv. „finansijskom fer-pleju“ koji je propisan od strane evropske kuće fudbala.

Iz razloga promene načina ispunjavanja potrebnih podataka, FK „Vojvodina“ nije na vreme dostavila svoj finansijski monitoring, pa se zbog toga i našla u grupi od 23 kluba kojima je zamrznuta isplata finansijskih sredstava iz fondova UEFA.

U međuvremenu, u tesnoj saradnji sa finansijskim ekspertima UEFA, finansijska služba kluba sačinila  je i poslala traženi finansijski monitoring pa stoga očekujemo (kako nam je i potvrđeno iz sedišta UEFA) da će FK „Vojvodina“  već na narednom sastanku CFCB biti skinut sa liste klubova kojima je zamrznuta isplata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter