0
Košarka

Teo i Savan ljuti na medije

Objavljeno: 12.09.12 u 11:16

Posle ne baš sjajnih igara pruženih u grupnoj fazi, Teodosić je ponovo bio na udaru navijača i košarkaške javnosti.

Iako je jako često dobijao utakmice i davao klučne poene i asistencije zbog specifičnog stila igre navijači često stiču utisak da Teo igra previše opušteno čak i nonšalantno.
„Iskreno, da nema par momaka koji to prate u medijima, ja ne bih ni znao. Stvarno me ne zanima. Uvek ću biti tu, uvek ću se odazivati pozivima za reprezentaciju. Nekom se sviđa kako igram, nekom ne. Takav sam kakav sam. Voleo bih i ja da nemam neke stvari, ali ne mogu da se menjam. Popravili smo utisak ovom poslednjom utakmicom, ali smo u kvalifikacijama imali jako bledo izdanje, iz više razloga. U svakom slučaju, ostvaren je cilj, mada ne baš na način na koji smo želeli“, rekao je Teodosić.
Teo je pomenuo i negativnu atmosferu i pritisak koji se stvorio:
„Za tu atmosferu ste i vi krivi. I naša je krivica delimično, zbog loših igara, ali bilo je pritisaka pre utakmice, jeste. Svi smo bili svesni da ne smemo da izgubimo“, kazao je Teodosić.
Savan je takodje pomenuo medije: „Razumem da se bavimo javnim poslom, razumem i kritiku i sve, ali treba valjda da postoji neka mera. Nismo ispoštovani. Naravno, čast izuzecima“
Na pitanje na šta konkretno misli, odgovorio je:
„Na sve. Na svaku vrstu pljuvanja, priče tabloida koliko je ko zaradio para, s oproštenjem, na gluposti, da ne kažem neku težu reč, a mi smo prolazili kroz takav crni period, da smo gubili, naidje to.
Najvažnije od svega je da smo odigrali najbolje kada je bilo najpotrebnije, pod velikim pritiskom i pokazali smo da smo prava ekipa…Najvažnije je da smo otišli na Evropsko prvenstvo, samo to se broji“, rekao je Savanović.
Da su igrali bolje, verujemo da bi bili više „ispoštovani“.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter