0
Fudbal

Jesmo ih razbili, jesmo ih ponizili, jesmo bili bolji nego što je iko ikada očekivao.... Ali, polako bez euforije...

Stop euforiji

Objavljeno: 12.09.12 u 13:12

Fudbalska reprezentacija Srbije deklasierala je Vels (6:1) u meču 2. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i tom prilikom pokazala zajedništvo i jedinstvo. Čini se kao nikada pre.

E upravo to zajedništvo i jedinstvo koje ih je krasilo 90 minuta meča u Novom Sadu, preneleo se i van terena. Na konferenciju za medije i miks zonu, gde su svi igrači i selektor Siniša Mihajlović davali identične izjave.

– Ovo je mlad tim, koji je u procesu stvaranja i ova pobeda nam mnogo znači. Ostvarili smo ubedljiv trijumf, ali ne smemo da poletimo. Moramo da ostanemo na zemlji i bez euforije dočekujemo naredne mečeva kvalifikacija – bile su rečenice koje su se provlačiče kroz izjave svih aktera istorijske pobede u Novom Sadu.

Nama ostaje samo da im čestitatmo i nadamo se da će ovakvo jedinstvo pokazati još mnogo, mnogo puta. Kako na terenu, tako i van njega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter