0
Domaći fudbal

Vojvodina predstavila novog šefa stručnog štaba

S Vignjevićem na titulu

Objavljeno: 12.09.12 u 16:36

Fudbalsi klub Vojvodina sasvim neočekivano je smeno trenera Zlatomira Zagorčića i na njegovo mesto postavo Nebojšu Vignjevića.

Kao razlog za ovakav potez UO novosadskog tima je naveo“uočene nedostatke u igri“, bez obzira na čelnu poziciju na tabeli posle četiri odigrana kola.

– UO je analizirao dosadašnji rad i došlo se do zaključka da je bilo određenih nedostatka i zato je došlo do smene gospodina Zagorčića, s kojim je otišao i njegov pomoćnik Zoltan Sabo.

– Vojvodina jeste trenutno prva, ali smo do sada igrali s klubovima iz donjeg dela tabele, a na utakmicama nismo vodili glavnu reč. Smatramo da klub ima veće kapacitete nego što smo to do sada pokazali o odlučili smo se za ovakav potez.

Angažovali smo Vignjevića koji neguje neguje brz agresivan fudbal i čije su ambicije uvek visoke, baš kao i nas u klubu. Uvek ide na pobedu, želi da osvaja i ima najviše ciljeve – kaže sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić i dodaje:

– Mi ne možemo da kažemo kako idemo na titulu, ali su ciljevi najviši. Mnogo puta smo najavljivali trofej, pa se to nije dogodilo, zato sada ništa ne obećavamo, nego stremimo ka tome.

Sam Vignjević je najavio da od ove generacije Vojvodine očekuje da beleži dobre rezultate u kontinuitetu i da klub konačno izađe iz senke Partizana i Crvene zvezde

– Sve se odigralo brzo, al se nisam dvoumio nijednog trenutka. Vojvodina kao klub nudi mnogo mogućnosti, pred svakog pojedinca stvalja visoke ambicije, a mene taj pritisak ne opterećuje i ne plaši. Šta više on mi odgovara.

Moja želja je da nastavimo s ovakvim rezultatima i da dođemo do igre koja garantuje dobre rezultate u kontinuitetu. Da se u većini utakmica od naše igre zavisi rezultat.

Vojvodina je uz Partizan i Zvezdu klub koji redovno razmišlja o trofeja, ali retko dolazi do toga. Često se kaže kako je Vopjvodina treći klub u zemlji, što ne znači da ćemo na tom mestu završiti i sezonu, jer često se događa da neko ko startuje s te pozicije bude pobednik – ističe Vignjević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter