0
Evropske lige

Kiks Argentina

Objavljeno: 12.09.12 u 08:51

Iznenađenje u južnoameričkim kvalifikacijama! Od četiri odigrana meča nijedan domaćin nije pobedio! Ali svakako da najveću senzaciju predstavlja remi Argentine sa Peruom u gostima. Peru je pride poveo preko Zambranosa, ali je Iguain doneo bod gaučosima. Mesi nije bio na svom nivou, pa navijači Perua mogu da budu zadovoljni.

 

Urugvaj je dočekao Ekvador i jedva došao do boda. Gosti su vodili golom Saiseda od 8. minuta, ali je Edison Kavani izjednačio u 67. Do kraja meča su urusi imali šanse, ali drugog gola nije bilo. Valensija je u 90. minutu dobio crveni karton.

 

Paragvaj je na svom terenu iznenađujuće izgubio od Venecuele sa 2:0, a Kolumbija je takođe u gostima bila bolja od Čilea, koji je igrao sa igračem manje od 36. minuta kada je bilo 0:0. Čile je poveo preko Matijasa Fernandeza, ali su u drugom poluvremenu Rodrigez, Falkao i Gutijerez doneli sva tri boda Kolumbiji.

 

Argentina je i dalje prva sa 14 bodova, slede Kolumbija i Ekvador sa po 13, a 12 su sakupili Urugvaj i Čile. Iz Južne Amerike prve četiri selekcije i Brazil učestvovaće na SP, dok će petoplasirani igrati baraž.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter