0
Fudbal

Hrvatima i Makedoncima po bod!

Remiji u Belgiji i Škotskoj!

Objavljeno: 11.09.12 u 23:03

U derbiju grupe A remizirali su Belgija i Hrvatska 1:1, a identičnim rezultatom završen je meč na hempden parku između Škotske i Makedonije!
Hrvati su došli u Belgiju bez vedrana Ćorluke, što je bio veliki problem za Štimca i domaćini su se nadali da mogu da razbiju odbranu kockastih. Ipak, prvi u vođstvo stižu gosti preko odličnog Ivana Perišića, već u 6. minutu. Selektor Belgije Mark Vilmots iznenađujuće je ostavio na klupi Felainija i Lukakua, a meč su počeli Dembele i Benteke.
Belgija je došla do izednačenja u drugom minutu nadoknade vremena, kada je pogodak postigao sjajni giljom Žile, koji je i danas igrao desnog beka, iako u Anderlehtu igra u veznom redu.
Pritisli su domaći Hrvatsku u drugom poluvremenu, Ušli su u drugom poluvremenu De Bruin, Felaini i Miraljas, a posle akcije prvog i trećeg Belgija je imala najbolju šansu, ali je napadač Evertona bio neprecizan. Ostalo je 1:1.
Makedonci su otišli po sva tri boda u Škotsku i uspeli da povedu golom Noveskog, ali je iskusni Keni Miler doneo novi bod Škotskoj. Rano je za kalkulacije, a videćemo da li ovi remiji idu na ruku Srbiji ili ne.
Orlovi su prvi na tabeli zbog najbolje gol razlike, a drugo i treće mesto sa istim brojem bodova kao i Srbija zauzimaju Belgija i Hrvatska. Škotska ima dva boda, Makedonija jedan, a Vels je bez bodova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter