in ,

Rajkonen pretnja Alonsu

Kimi Rajkonen je viđen u Ferariju posle Monce, kao pretnja Fernandu Alonsu, zbog dobrih rezultata koje konstantno ostvaruje skupljajući bodove. Rajkonen je na Monci završio kao peti, a zahvaljujući osvojenim bodovima u šampionatu se nalazi na trećem mestu, svega 38 bodova iza vodećeg Alonsa i samo jedan bod iza drugoplasiranog Hamiltona.

 

„Moramo sve da poštujemo“ izjavio je Stefano Domenikali, glavnokomandujući u Ferariju. „Uvek sam govorio da je Kimi dobar vozač, u ovom trenutku i veoma opasan za Alonsovu poziciju.

 

Hamilton je, sa automobilom koji trenutno vozi veoma jak, a u poslednjih par trka smo videli da svašta može da se desi. Svi vozači koji su u prvih šest moraju biti uzeti za ozbiljno. Videćemo trku po trku koliko nam je kompetitivan automobil ali i da se upoređujemo sa njima.To nam je jedino preostalo. Što se tiče borbe za titulu među konstrkutorima, posle odustajanja oba Red Bula na Monci, situacija se malo popravila za nas, ali je i dalje teška borba i zaostatak nam je veliki.“

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Zvezda nastavlja da se pojačava

Partizan i Vojvodina pod istragom