in ,

Zašto je otišao?

U Subotičkom superligašu nikom nije jasno zašto ih je Marić napustio posle samo tri dana provedena na mestu šefa stručnog štaba.
„Svi u klubu smo zatečeni i iznenađeni ovim nesvakidašnjim potezom, odnosno, ostavkom šefa stručnog štaba nakon samo tri dana boravka u Spartaku. Nikome nije jasno šta se desilo i koji su stvarni motivi za donošenje ovakve odluke“, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Spartaka.
Nakon ostavke Zorana Milinkovića, Marić je preuzeo poslednjeplasiranu ekipu iz Subotice.
U Spartaku su istakli da nisu tačne Marićeve tvrdnje da je stanje u tom klubu „loše i da nema poverenja u igrački kadar“.
„Stanje u klubu je stabilno i Uprava čini sve da ispunjava svoje obaveze prema igračima. Određena kašnjenja postoje, ali uzimajući u obzir situaciju u kojoj živimo i krizu, kašnjenja nisu alarmantna“, piše u saopštenju.
„Uprava kluba veruje u igrački kadar sa kojim raspolažemo i stojimo potpuno iza svojih igrača. Znamo i verujemo da će se postizati boljii rezultati. Duboko smo uvereni da trener nije uspeo da popamti imena svim fudbalerima za ova tri dana, a ne da se uveri u njihove igračke kvalitete, kao i u njihov potencijal“, dodaje se.
Kako najavljuje uprava Spartaka ubrzo će biti imenovan novi šef stručnog štaba.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

U četvrtak žreb za Kup

Bejl bi pobedu