0
Domaći fudbal

Subotičani ekspresno pronašli zamenu za Marića

Kurčubić novi trener Spartaka

Objavljeno: 10.09.12 u 19:40

Posle iznenadnog odlaska trenera koji nije stigao ni pošteno da preznoji igrače, Spartak je pronašao novog šefa stručnog štaba. Izbor je pao na Petra Kurčubića nekadašnjeg trenera kulskog Hajduka, slovačke Nitre, ČSK Čelareva.
“Drago mi je što sam na ovom mestu. Spartak je klub sa bogatom istorijom, koji poslednjih godina predstavlja ozbiljan faktor u srpskom fudbalu. Vreme, istina, nije baš idealno, ali takav je naš trenerski posao. Pokušaćemo da što pre popravimo igru u da se stabilizujemo. Ekipu poznajemo samo donekle, neke igrače sam ranije trenirao, pa se nadam da će period prilagođavanja brzo proći. Ovaj tim ima kvalitet da počne da pobeđuje i da prolećni deo započne mirno”, rekao je Kurčubić.
Pred novim trenerom Spartaka biće veoma težak zadatak jer Golubovi nemaju nijedan osvojen bod u uvodna četiri kola Jelen Super lige.
“Petar je karijeru počeo u Novom Sadu, trenirao veći broj superligaša, radio je u inostranstvu i po nama je on dobro rešenje za ekipu u ovom trenutku”, ocenio je sportski direktor Spartak Miodrag Morača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter