0
Domaći fudbal

Produžena saradnja između FSS i Delte

FSS stabilan u naredne dve godine

Objavljeno: 10.09.12 u 18:06

Svečanim potpisivanjem ugovora u Kući fudbala u Staroj Pazovi, nastavljena je dugogodišnja saradnja između Fudbalskog saveza i Delta holdinga. Potpis na ugovore stavili su Tomislav Karadžić, predsdnik FSS i Miroslav Mišković, predsednik Delta holdinga.
„Zna se dobro da je „Najk“ svetski lider među proizvođačima sportske opreme… S obzirom da će igrati u „Najk“ dresovima očekujemo i od naših najboljih fudbalera da budu lideri svoje kvalifikacione grupe, a kasnije i budu učesnici Svetskog prvenstva u Brazilu. Ako u tome uspeju, domeće Srbiji ogromnu korist ne samo sportsku već i privrednu“, rekao je Miroslav Mišković.
„Saradnja sa Delta Holdingom u proteklom periodu zaista je bila kvalitetna, sa problemima koji su normalna pojava u svakog poslu. I uvek smo uspevali da ih rešimo. Nama iz Saveza ova saradnja važna je jer nam garantuje stabilnost u realizaciji dva – prvenstva odnosno u formiranju A tima u sledeće dve godine. Nestrpljivi jesmo i da se postignu očekivani rezultati u tom procesu stvaranja, priznajemo… Na kraju, treba verovati u Fudbalski savez Srbije. Pokazaćemo ono što nacija od nas očekuje“, izjavio je predsednik FSS Tomislav Karadžić na ovoj svečanosti.
Prema rečima Tomislava Karadžića, Delta holding je ovim ugovorom  finansijski stabilizovala rad Fudbalskog saveza Srbije u naredne dve godine. Treba očekivati da pošto su prebrinuli finansijska pitanja čelnici našeg fudbala zasuku rukave i donesu i neke bolje rezultate. Na primer mogli bi da počnu da sređuju stadione (neke od njih i ne možemo tako da nazovemo) po Srbiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter