in ,

Večiti u drugom kolu

Na sednici Skupštine Udruženja odbojkaških klubova prvih liga održan je žreb za novu sezonu Viner Štediše Superlige za seniorke i seniore, kao i za Prve lige za žene i muškarce. Žrebom je odlučeno da se večiti rivali Partizan Termoelektro i Crvena zvezda sastanu već u drugom kolu. Domaćin susreta će biti crno beli, a utakmica bi trebalo da se igra 18. oktobra najverovatnije uz direktan TV prenos.
U prvom kolu Viner Štediše Superlige za seniorke (12-14. oktobra) će se sastati: Varadin – Jedinstvo (S. Pazova), Crvena zvezda – Jedinstvo (Užice), NIS Spartak – Dinamo, TENT – Vizura i Kolubara – Železničar.
U muškoj konkurenciji u 1. kolu (12-14. oktobra) će se sastati: Mladi radnik – Spartak (Subotica), Spartak (Ljig) – Partizan Termoelektro, Crvena zvezda – Ribnica, Vojvodina NS seme – Radnički i Đerdap – Železničar.
Ove godine, po drugi put, će se održati i Super Kup Srbije između aktuelnog šampiona Crvene zvezde i osvajača nacionalnog Kupa Vojvodine NS seme. Duel je zakazan za 4. oktobar u dvorani Sportskog centra „Šumice“. Meč počinje u 18 časova uz direktan TV prenos. Podsećamo da Crvena zvezda brani trofej pošto je u premijernom izdanju Super Kupa pobedila Partizan sa 3:2

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Gde smo mi, a gde je Evropa

Španci ljuti zbog odlaganja