0
Ostali sportovi

Vitalij Kličko savladao Manuela Čara

„Gvozdena pesnica“ i dalje udara

Aleksandar Milosavljević Vuk Gvozdenović
Objavljeno: 09.09.12 u 09:13

Slavni Ukrajinac odbranio je titulu svetskog šampiona u teškoj kategoriji u WBC verziji pošto je meč protiv izazivača Manuela Čara prekinut u 4. rundi zbog rasekotine iznad desnog oka Nemca.
Tokom meča u Moskvi Kličko nije imao problema sa Čarom i u prve tri runde je već imao solidnu prednost. U 4. rundi meč je prekinut zbog obilnog krvarenja iznad oka Manuela Čara. Ovo je bila Kličkova 45. pobeda u kraijeri uz 41 nokaut i 2 poraza.
Vitalij Kličko (41) je najavio da će se posle ovog meča ovog meča penzionisati i posvetiti politici. Da li će se to i desiti, ostaje da se vidi jer ga Dejvid Hej konstantno izaziva. Još od meča sa mlađim Kličkom, koji je Vladimir dobio na poene, Hej stalno provocira Vitalija. Nadajmo se da Vitalij nije rekao svoju poslednju reč u ringu i da će „Gvozdena pesnica“ i dalje biti strah i trepet za svoje izazivače.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter