1
ATP

Đoković rasturio Ferera u nastavku meča

Finale!

Objavljeno: 09.09.12 u 19:21

Novak Đoković je u finalu US Open-a, pošto je sa 3:1 u setovima savladao Davida Ferera, 2:6, 6:1, 6:4, 6:2, Meč je juče bio prekinut pri vođstvu Španca od 5:2 u prvom setu, i taj prvi gem u nastavku je 5. teniser sveta dobio i poveo u setovima. Ali odmah na startu drugog seta bilo je jasno da Novak igra mnogo bolje, da su mu juče smetali uslovi za igru. Razneo je Ferera sa 6:1 u drugom setu, a nastavio je sa dobrom igrom i u trećem setu.
Brzo je stekao brejk prednosti, ali ga je munjevostom brzinom izgubio, pa opet vratio. Loša igra Ferera, odlična Đokovića, naročito kada su u pitanju vineri i neiznuđene greške. Ferer nije mogao da se brani od napada 2. tenisera sveta i tu je bio kraj. Đoković dobija treći set sa 6:4, da bi odigrao opet sjajno i četvrti set. Poveo je sa 4:0, napravio dva brejka i mirno priveo meč kraju i plasirao se u novo finale gde će protiv Endija Mareja pokušati da odbrani titulu osvojenu pre godinu dana.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Finale! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m happy to locate a lot of helpful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter