0
Domaći fudbal

U sklopu promena Gasprom najavljuje veća ulaganja

Džaji budžet 10.000.000 € !

Objavljeno: 09.09.12 u 13:05

Ukoliko se dogode promene na Marakani i Dragan Džajić postane predsednik Crvene zvezde, ruska naftna komapnija je najavila veća finansijska ulaganja u Crvenu zvezdu, prenosi današnji  “Sportski žurnal”.
Džajić je na nedavnom sastanku sa potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem navodno izrazio spremnost da se vrati u naš najtrofejniji klub čim se završi sudski process koji se void protiv njega. Naravno, Džajić je dobio i čvrste garancije da će imati siguran priliv novca, ako se uzme u obzir minus u klupskoj kasi. Jedan od takvih garanata je upravo i ruski gigant Gasprom, a tokom razgovora sa Kirilom Kravčenkom, direktorom NIS-a, Vučić i Džajić su dobili uveravanja da će povećati ulaganja u Crvenu zvezdu.
Do sada je Gasprom ulagao 2,3 miliona evra, a sa ovim promenama oni bi povećali iznos na 6 miliona evra. Procenjeno je da bi za normalno funkcionisanje kluba bilo potrebno minimum 10 miliona evra, tako da bi najveće srpske kompanije na čelu sa Telekomom Srbija uložile svoj kapital i doprinele stabilizaciji kluba sa crveno bele strane Topčiderskog brda.
Za sada je još uvek nepoznanica šta će biti sa dosadašnjim predsednikom Vladanom Lukićem, ali se spekuliše da bi on mogao da ostane u klubu na nekoj od funkcija. Bio je planiran sastanak između njega i Aleksandra Vučića, ali do njega još uvek nije došlo.
Burna dešavanja u Crvenoj zvezdi i dalje traju, ali se sada nazire epilog. Džajićev process bi trebao da se završi 14. spetembra za kada je zakazano poslednje ročište. Ukoliko treća Zvezdina zvezda dobije oslobađajuću presudu vise neće biti prepreka ka njegovom povratku na čelo Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter