1
Evropske lige

Pejčinović razbio trenera

Podrazumevani veb mesta Nenad Milosevic
Objavljeno: 08.09.12 u 13:05

Nemanja Pejčinović, defanzivac Nice, slučajno je na treningu polomio nos treneru Klodu Puelu. Bivši strateg Monaka, liona i Lila krenuo je da uhvati jednu loptu, ali to nije video Pejčinović koji je glavom krenuo na nju. Tako je umesto lopte udario svog trenera, kome je stradao nos.

„Klod nije izgledao dobro, pa je odlučio da ode pod nož kako bi ‘sredio’ nos. Šalim se, naravno. Klod je želeo da uhvati loptu ali ga je u vazduhu presrela Nemanjina glava. Ali on je na kraju ipak prvi došao do lopte“, rekao je asistent Puela, Fred Đorija.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Pejčinović razbio trenera | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter