0
Domaći fudbal

Razlog, gle čuda, neisplaćene zarade

Pazarci štrajkuju

Aleksandar Milosavljević Mitar Ivanovic
Objavljeno: 07.09.12 u 14:42

Fudbaleri Novog Pazara stupili su u štrajk pošto im nisu isplaćene zarade. Da je neko od njih u Crvenoj zvezdi to rekao pre nekih mesec, dva, bio bi suspendovan, jer kako to, Bože, neko traži svoj novac. Odakle mu pravo, ideja… U stvari, čekaj, to je sasvim logično.
Igračima Pazara se duguju četiri plate i oni neće doći na popodnevni trening u petak. Potpredsednik kluba Tarik Imamović rekao je da postoje finansijski problemi i da su oni prouzrokovani lošom finansijskom situacijom u gradskoj upravi, ali i kaznama koje je novopazarski superligaš dobio od Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.
„Grad je glavni finansijer kluba, pa se teška finansijka situacija prenosi i na fudbal. Mislim da bi, naši problemi bili manji da smo mogli da ostvarimo profit od ulaznica u susretu sa Crvenom zvezdom, ali smo zbog nezaslužene kazne disciplinskih organa tu utakmicu igrali pred praznim tribinama.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter